spa wellness Crna Gora Montenegro
remove_red_eye 1064
favorite_border 0
share

Posjeta spa centra Falkensteiner

Danas smo posjetili Falkensteiner-ov spa centar u Budvi i dočekala nas je veoma ljubazna recepcionerka Nataša koja nam je pomogla u svim pojedinostima i učinila da imamo sjajno iskustvo u njihovom centru. Odmah smo dobili veoma mekan bademantil i ključiće od lockera u kojeg su nas čekali svježi veliki peškiri, zapakovane japanke dobrog kvaliteta sa logotipom na njima, šampon i kupka za tijelo. Lijepi i nesvakidašnji detalji, zar ne?

Odmah po tuširanju smo posjetili zatvoreni bazen. Jako velik bazen u kom možete komotno da plivate razne stilove i da uživate pod water-jet-om. Dubinom 1.4 m i dužinom dvadesetak metara u zatvorenom prostoru imate pravi osjećaj biti gost hotela od 5 zvjezdica. Prelijepa svijetla unutar bazena daju nesvakidašnju čar i dodatnu notu romantike. Temperature vode je bila 27 stepeni što je za ovo doba godine i više nego odlično, a na samom uglu bazena kao njegov sastavni dio nalazi poveći đakuzi koji se napaja vodom direktno iz bazena. SPA zona takođe sadrži finsku saunu, parno kupatilo sa zvjezdanim nebom, biljnu saunu koja odiše mirisom prirode, tapedarijum i sobu za relaksaciju. U SPA zoni gosti imaju stanicu sa vodom, čajem, svježim i suvim voćem, sjemenkama i još puno sitnica koje daju utisak pravog odmora.

Kada bi sve nekako uspjeli da stavite po strani, nove saune, moderna kupatila, anatomske dušeke i još mnogo detalja u koje je su ljudi uložili mnogo ljubavi i truda, sigurno ne biste uspjeli da zanemarite higijenu centra koja je na veoma zavidnom nivou.

Ovom prilikom nismo posjetili teretanu iznad bazena sa fenomenalnim pogledom jer smo bili isuviše lijeni, a kišovito vrijeme nije dozvolilo da popijemo kafu pored spoljnog bazena koji je ponajveći reprezent ovog spa centra u smislu kombinacije utiska luksuza i hedonizma, ali smo zato imali predivan ugođaj unutra jer ne bi iskreno imali šta da dodamo da nije valjalo. Čak smo po odlasku dobili i poklončiće u vidu vitamnskih bombona, što mislim da je još jedan u nizu detalja koji govori koliko pažnje posvjećuju svakom gostu.

Naša preporuka je da posjetite Falkenstenerov spa centar, makar na jedan dan, isprobate neku masažu, prepustite svoje tijelo uživanju, odmorite svoj duh i napunite se pozitivnom energijom. Cijene su veoma skromne za ono što Vas tamo očekuje. 15e košta cjelodnevni spa doživljaj, a imate i razne popuste na masaže. Bićete impresionirani čistoćom prostora i ljubaznošću osoblja. Teško da ćete naći bolju zanimaciju u hladnom vremenu koje je pred nama. Isprobajte i sami pa nam javite da  li smo bili u pravu.

Lijep pozdrav od Wellness Montenegro tima, do sledećeg čitanja 🙂

Leave Comment

message
email
person