spa wellness Crna Gora Montenegro
remove_red_eye 1461
favorite_border 0
share

5 trikova za spa lica kod kuće

Spa Facials at Home

 

Odlazak u kozmetički salon radi opuštanja lica ima svoje prednosti, ali za isto nemaju svi vremena ni novca svaki mjesec. Ponekad je dovoljna čaša vina i savršeni spa lica kod kuće za ugodan početak vikenda.

 

Savjeti za spa lica kod kuće

Cleanse

 

Uložite u kvalitetno sredstvo za čišćenje lica i koristite ga za čišćenje kože od svakodnevnih prljavština. Čišćenje kože trebala bi biti dio vaše svakodnevne rutine kože ako želite održavati zdrav izgled kože.

  •  Scrub

Čišćenjem lica tri puta nedeljno riješićete se prljavštine i onečišćenja koja su se naselila duboko u vašim porama. Možete uvesti i svakodnevni piling ako niste jedan od osjetljivih tipova, ali čišćenje svedite na minimum.

  • Rose Water

Očistite i tonizirajte lice hladnom ružinom vodom da biste se osjećali svježije i živo. Ružina voda može se koristiti svakodnevno za pomlađivanje lica ujutro nakon što se probudite ili noću prije odlaska u krevet.

Facial Massager

 

Ako ste ljubitelj masaže lica, kod kuće, nabavite sebi masažer za lice. Ovaj maleni alat je vrlo zgodan kada želite svom licu pružiti savršenu količinu pritiska i povećati cirkulaciju krvi za svježiju i mlađu kožu.

 

Sheet Masks

 

Maske sa listovima nijesu skupe i potpuno vrijede novca. Neke maske od limuna izuzetno su učinkovite i uklanjaju svu polnost i bol s lica te ostavljaju prirodno sjaj.

 

Leave Comment

message
email
person